Εμφάνιση:
Γρήγορη Ματιά

ARTAKRYL 10LT

53,00€

Συσκευασίες750ml, 3lt και 10ltΑποχρώσειςΔιατίθεται σε λευκό και σε χιλιάδες αποχρώσεις μέσω του συστήματος ανάμιξης CHROMASYSTEM. Επίσης χρωματίζεται και με τα ΒΑΣΙΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΧΡΩΤΕΧ (ποσοστό προσθήκης έως 15% κ.β.)Επιλέξτε on-line την απόχρωσή σας στο www.chrotex.grΠροετοιμασίαΠρο της εφαρμογής απομακρύνονται σκόνες και σαθρά. Οι επιφάνειες ..

Γρήγορη Ματιά

ARTEX ECO

42,00€

Συσκευασίες750ml, 3lt και 10ltΠλαστικό χρώμα άριστης ποιότητας, άοσμο και πιστοποιημένο οικολογικό με το σήμα της «μαργαρίτας». Προστατεύει το χρήστη και το περιβάλλον κατά την εφαρμογή. Το ARTEX ECO δεν περιέχει βαρέα μέταλλα, επικίνδυνες ουσίες, αμμωνία, φορμαλδεΰδη και αρωματικούς υδρογονάνθρακες. Χαρακτηρίζεται από μεγάλη ευκολία..

Γρήγορη Ματιά

CHIEF ΑΚΡΥΛΙΚΟ

32,00€

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ματ 100% ακρυλικό χρώμα εξωτερικής χρήσης, κατάλληλο για βαφή καινούριων ή επαναβαφή σοβάδων, μπετόν, σπατουλαριστών επιφανειών, γυψοσανίδων. Συνδυάζει μεγάλη καλυπτικότητα και λευκότητα, εύκολη και ευχάριστη εφαρμογή λόγω της χαμηλής οσμής του και της απουσίας αμμωνίας. Δουλεύεται εύκολα και απλώνει θαυμάσια. Ιδανική λύση για..

Γρήγορη Ματιά

CHIEF ΠΛΑΣΤΙΚΟ

26,00€

Συσκευασίες750ml, 3lt και 10ltΟικολογικό ματ πλαστικό χρώμα εσωτερικής χρήσης, κατάλληλο για βαφή καινούριων ή επαναβαφή σοβάδων, μπετόν, σπατουλαριστών επιφανειών και γυψοσανίδων. Το Chief πλαστικό συνδυάζει μεγάλη καλυπτικότητα και λευκότητα με εύκολη εφαρμογή. Παρουσιάζει καλή αντοχή στο πλύσιμο ( Κλάση 2, EN 13 300). Χρωματίζεται σε χ..

Γρήγορη Ματιά

GUMILAK METAL ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑ

6,80€

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΥψηλής ποιότητας ντουκόχρωμα νέας γενιάς εξωτερικής και εσωτερικής χρήσης με χαμηλή περιεκτικότητα VOC.και ενισχυμένες αντισκωριακές ιδιότητες. Ιδανικό για κάθε μεταλλική επιφάνεια όπου είναι επιθυμητά τοεξαιρετικό φινίρισμα, η αυξημένη σκληρότητα και οι μηχανικές αντοχές. Προσφέρει υψηλή διατήρηση της  γυαλάδας και τ..

Γρήγορη Ματιά

SMALTOXYL Hydro Βερνίκι 750ml

10,00€

To SMALTOXYL hydro είναι οικολογικό υδατοδιαλυτό άοσμοπροστατευτικό και διακοσμητικό βερνίκι ξύλου χαμηλής σάρκας, για κάθε ξύλινη επιφάνεια σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.  Αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του ξύλου χωρίς να σκάει ή να απολεπίζεται. Είναι «μικροπορώδες» και αποτελεί μία βαλβίδα ασφαλείας για το ξύ..

Γρήγορη Ματιά

SMALTOXYL Hydro Συντηρητικό 750ml

8,00€

Υδατοδιαλυτό συντηρητικό κατάλληλο για κάθε ξύλινη επιφάνεια. Διεισδύει σε βάθος και προστατεύει από σηπτικούς μύκητες και μύκητες που προκαλούν μπλε κηλίδες.  Τέλος, προστατεύει από ξυλοφάγα έντομα. Διατίθεται σε άχρωμο και 10 έτοιμες αποχρώσεις.Χαμηλής οσμήςΑντισηπτικό μυκητώνΠροστασία από μούχλαΥψηλή ελαστικότηταΑκολουθεί τις φυσικές κινήσε..

Γρήγορη Ματιά

SPRAY CRAFTS MOTIP

3,00€

Διακοσμητικό χρώμα µε πολλές εφαρμογέςΑκρυλικής βάσηςΠροσφέρει στην επιφάνεια ένα σκληρό, πολύ γυαλιστερό φινίρισμαΠεριέχει αντισκωριακό αστάρι που προστατεύει από τη σκουριάΜε εξαιρετική καυστικότητα και γεµιστικές ιδιότητεςΓια ακατέργαστες ή κατεργασμένες επιφάνειες από ξύλο, µμέταλλο, αλουμίνιο, γυαλί, πέτρα ή πλαστικόΓια αποτέλεσμα µε διάρκεια ..

Γρήγορη Ματιά

Turbo-Fix Κόλλα Μονταρίσματος 290ml

10,00€

Μόνιμα ελαστική κόλλαΑνθεκτική στο χρόνο, τη διάβρωση και την υγρασία  Προϊόν φιλικό στο περιβάλλονΒαφόμενοΆοσμοΙδανικό για εξωτερική και εσωτερική χρήσηΔεν χαλάει την επαργύρωση σε καθρέπτεςΣκληραίνει χωρίς να διασπάται ή να τρίβεται..

Γρήγορη Ματιά

Ultraxyl Βερνίκι 0,75lt

8,50€

Εφαρμόζεται σε εξωτερικές ή εσωτερικές επιφάνειες ξύλου όπως παράθυρα, πόρτες, πατζούρια, φράχτες, πέργκολες, έπιπλα, κ.λπ. Δίνει μια σατινέ εμφάνιση και τονίζει τα νερά του ξύλου χωρίς να τα καλύπτει. Δεν ξεφλουδίζει και δε φουσκώνει, γιατί αφήνει ένα ημιπερατό φιλμ πάνω στην επιφάνεια του ξύλου με άριστες υδαταπωθητικές ιδιότητες. εξασφαλίζοντας ..

Γρήγορη Ματιά

Ultraxyl Συντηρητικό 0,75lt

8,50€

Εφαρμόζεται σε εξωτερικές ή εσωτερικές επιφάνειες ξύλου όπως παράθυρα, πόρτες, πατζούρια, φράχτες, πέργκολες, έπιπλα κ.λπ. Χάρη στις δραστικές ουσίες που περιέχει, διεισδύει στους πόρους του ξύλου και εξασφαλίζει αποτελεσματική προστασία από μύκητες. Επιπλέον, παρέχει μακροχρόνια προστασία από τις αντίξοες κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας (ήλι..

Γρήγορη Ματιά

Χρώμα κιμωλίας Palesse 1kg

10,00€

Άοσμο χρώμα κιμωλίας.Δε χρειάζεται να το αναμείξετε με κάποιο άλλο υλικό, απλά το χρωματίζετε στην απόχρωση που θέλετε και είναι έτοιμο για χρήση.Εφαρμόζεται πάνω από οποιαδήποτε επιφάνεια (βαμμένη, βερνικωμένη, γυμνή, κτλ).Είναι βάσεως νερού, έχει γρήγορο στέγνωμα και πολύ καλή καλυπτικότητα. Αποκαλύπτεται πολύ εύκολα με ελαφρύ τρίψιμο.Διατίθεται ..

Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)