Εμφάνιση:
Γρήγορη Ματιά

Amino Οργανικό Μείγμα Αμινοξέων 1lt

10,00€

ΤΟ ΑΜΙΝΟ 16 ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΜΙΓΜΑ 16 L-ΑΜΙΝΟΞΕΩΝ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ.ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ.Ενισχύει τη διαδικασία της φωτοσύνθεσηςΑυξάνει την παραγόμενη χλωροφύλλη (έντονο πράσινο χρώμα, γράγορη ανάπτυξη των βλαστών)Διεγείρει και προωθεί το φύτρωμα των σπόρων.Αυξάνει την καρποφορία και την καρπόδεση.Μειώνει την ανθόπτωση και κα..

Γρήγορη Ματιά

ΑΤΤΑΠΟΥΛΓΙΤΗΣ AGLEV SI 200 20KG

14,00€

100% ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ 1. ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΤΙΣΜΑΤΩΝ ΕΩΣ 60%2. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΙΠΑΝΣΗΣ 3. ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ4. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΙΔΗΡΟ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΣΙΟ..

Γρήγορη Ματιά

ΛΙΠΑΣΜΑ 11-15-15 HUMUSO 40kg

36,00€

Πλήρες στα πρωτεύοντα μακροθρεπτικά στοιχεία που απαιτούνται για την καλή εγκατάσταση και την εύρωστη ανάπτυξη μιας καλλιέργειας. Το καθιστά ιδανική λύση για τη βασική λίπανση των εκτατικών καλλιεργειών και της δενδροκομίας σε όλους τους τύπους των εδαφών. Κατάλληλο για τη βασική λίπανση όλων των καλλιεργειών (Δενδροκομεία, Αμπελουργία, Κηπευτ..

Γρήγορη Ματιά

ΜΕΛΟΖΥΜ EXTRA

1,15€

Το μελοζύμ extra είναι μια τροφή που παρασκευάζεται από διασπασμένα σάκχαρα φρουκτόζης και δεξτρόζης εμπλουτισμένη με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Τα απλά σάκχαρα είναι άμεσα αφομοιώσιμα από την μέλισσα και σε συνδυασμό με τις βιταμίνες αποτελούν μια εξαιρετική πηγή θρεπτικών συστατικών για την μέλισσα!..

Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)